Wat wil jij samen met de gemeente Nijlen realiseren?

Hockeyclub oprichten

Hockey is een sport die steeds populairder wordt. Ook in de buurt zijn er al een paar hockeyclubs bijgekomen maar in sportief Nijlen ontbreekt er nog één. Ik denk dat er zeker genoeg animo voor is, genoeg clubs in de buurt voor competitie, voor een start van een hockeyclub is een grasplein voldoende (afmetingen zijn zelfs kleiner dan van een volwaardig voetbalplein). Het is een buiten teamsport, wat toch wel erg interessant is in tijden van de tablets/computerspelletjes en de vermindering van buitenspelen bij kinderen. Ik zou zeker graag helpen bij de opstart van een club maar heb helaas niet de financiële middelen (jong gezin met 2 kleine kinderen). Ik heb zelf meer dan 20 jaar ervaring met hockey.

Ik wil zeker helpen met een plan op poten te zetten, het idee onder de mensen te brengen, helpen met een denktank, helpen met de opstart, trainen etc

Samen met de gemeente kijken hoe een hockeyclub opgestart moet worden, horen bij ervaringsdeskundigen in bv Nederland waar ik zelf lang gehockeyd heb. Ik wil me gerust actief inzetten voor het idee

Ik woon zelf nu 5 jaar in Nijlen en heb wel wat connecties maar ben nog niet echt lid van een groep/verening maar ben zeker gemotiveerd om me lid te maken of een vereniging op te starten. Misschien dat er nog mensen hetzelfde idee hebben, dan wil ik er gerust mee in contact komen.

Reacties
  • Postbus G

    ongeveer 4 maanden geleden

    We hebben uw contactgegevens doorgegeven aan de klantenadviseur sport. Hij zal u kortelings uitnodigen om dit verder te bespreken.