Wat wil jij samen met de gemeente Nijlen realiseren?

een proper nieuwstraat zonder grote vuile bomen,

omdat het heel zo heel gevaarlijk is , vooral met vallende bladeren, die rotten omdat de gemeente er niets aan doet!

voor mijn deur kan ik opkuisen ,,,maar niet aan de hele school enz.....

bespreken, dat er geluisterd wordt en gedaan wat er gezegd is

iedereen doet wat hij kan ,,,,is niet genoeg

Reacties
 • Postbus G

  ongeveer 4 maanden geleden

  Beste, Bedankt voor de ingave van jou idee op ons platform. Als gemeente betreuren we echter het standpunt en uitspraak van ‘Vuile Bomen Straat’. Straatbomen zijn zeer waardevol de dag van vandaag in onze publieke ruimte. In een straat zorgen ze voor een versmallend effect, waardoor wetenschappelijk bewezen is dat ze de snelheid van gemotoriseerd verkeer verlagen. Bomen zorgen voor een verhoging van de biodiversiteit, een betere luchtkwaliteit alsook gaan ze de plaatselijke opwarming van de omgeving sterk tegen. Uw mening staat ook dwars op tal van vragen van onze burgers om meer bomen aan te planten in hun straten. We bekijken in elk geval het onderhoud van het voetpad in de komende herfst om mogelijks deels tegemoet te komen aan uw standpunt.

  • Jo V

   ongeveer 1 jaar geleden

   Dit is inderdaad al vele jaren een probleem! Er mag groen zijn in de straat maar het mag een pak gebruiksvriendelijker zijn dan nu! Tijd en energie dat we veel beter in iets anders kunnen en willen steken dan die vallende bladeren op te kuisen!

   • Anne-Mie B

    ongeveer 8 maanden geleden

    Ik snap van waar deze reactie komt. Maar zo vuil zijn die bladeren niet, dat is natuur he. Het is vele maal violet dat auto's tegen een te hoge snelheid door onze straat komen. Bomen zorgen voor koelte in de zomer en zuivere lucht. Er zijn al genoeg bomen moeten sneuvelen voor beton.