Stap mee naar onze nieuwe mobiliteit!

Zone 50 op de Grote Steenweg vanaf het tankstation Q8 richting Kessel Dorp.

De zone tussen Opnieuw & Co en het tankstation Q8 is heel druk. Ook staan er heel veel huizen waaronder nieuwe huizen (en er wordt nog bijgebouwd) waar veel jonge gezinnen met kinderen wonen. Er is een bushalte waar veel mensen oversteken, een gevaarlijk kruispunt met de Grote Puttingbaan en bij Opnieuw & Co is het altijd een af en aan rijden van auto's. 70 is echt veel te snel op die baan. 50 zou veel veiliger zijn. Ook de Grote Puttingbaan is zeer onveilig. Daar zou een apart fiets/voetpad al veel oplossen, idem voor de Heidestraat. Als voetganger of fietser is de Grote Puttingbaan en de Heidestraat echt geen pretje.

Reacties
 • Ben S

  ongeveer 5 dagen geleden

  Opnieuw en Co en kruispunt Grote Puttingbaan in bocht inderdaad druk en gevaarlijk. Uitrit Opnieuw en Co slecht zich op de straat door geparkeerde wagens. Grote Puttingbaan en Heidestraat beide straten met te veel verkeer en onveilig voor trage weggebruiker. Beide straten worden veel gebruikt door fietsers en wandelaars. Trage weggebruiker dient hier extra aandacht te krijgen, verkeer maximaal te mijden.

  • Koen G

   ongeveer 2 dagen geleden

   idd, kruispunt grote steenweg/Grote putting is levensgevaarlijk. Fietsers uit de puttingbaan moeten zelfs een tegennatuurlijk stuk tegen de richting in.