Wat wil jij samen met de gemeente Nijlen realiseren?

Losloopgebied voor honden in Kessel, Nijlen en Bevel

We hebben al mooie hondenweides in onze gemeentes. Maar hier zitten vaak honden die niet met andere honden over weg kunnen. En dit geeft vaak conflicten tussen de honden. Wij hebben zoveel groen in onze gemeentes. In Nederland kan je perfect in 1 bos : wandelpaden, fietspaden en hondenlosloopwegen hebben. Waarom kan dit niet in ons dorp? Honden hebben meer nodig dan te lopen in een hondenweide.

Reacties
 • Postbus G

  ongeveer 1 maand geleden

  We begrijpen je vraag vanuit het standpunt van hondenliefhebber. Daarnaast moeten we als overheid echter ook rekening houden met vele andere meningen, wetgeving e.d. Zo zijn heel wat mensen niet opgezet met loslopende honden, op sommige plekken zijn natuurwaarden dan weer prioritair. Het klopt wel dat we hier als gemeente naar een goed evenwicht moeten zoeken. Als gemeente zetten we volop in op het realiseren van een groter traag netwerk, het verbinden van verschillende open ruimte gebieden enz. We nemen in elk geval je opmerking mee bij het verder uitwerken van onze projecten.

  • Jef VP

   ongeveer 3 maanden geleden

   OK, op voorwaarde dat ELKE hondenbezitter de door zijn lievelingsdier geproduceerde AFVAL opraapt EN mee naar huis neemt en dit niet alleen wanneer men merkt dat iemand het in 't oog heeft !!!

   • Isabelle DV

    ongeveer 7 maanden geleden

    Eindelijk zou ik zo zeggen !!! We hunkeren hier al lang naar !!

    • Wendy W

     ongeveer 7 maanden geleden

     Een super idee !! kijk er al naar uit 😉🐾

     • denise m

      ongeveer 7 maanden geleden

      een deel waterplas , vijver voor honden in het goeie seizoen